Tele van a tököm!

A rinyáló palikkal, akik szerint nincs normális nő

2018. június 22. - televanatököm

Szóval tele van a tököm azzal, hogy felmegyek a netre, és mindenhol ezzel találom szembe magam. A fészbúkon, a gyakorikérdéseken, a különféle szenny- és egyéb oldalak kommentszekciójában, a jutyúbon meg még a jó Isten tudja, hogy hány egyéb helyen.

Sírnak a pasasok, hogy:

- minden nő szemét kurva,

- minden nő csak a pénzre hajt, 

- minden nő csak az izmos palikra hajt,

- minden nő csak a szemét kurvapecérekre hajt, a rendes pasik BEZZEG nem kellenek a nőknek,

- és a mai nők különben sem akarnak főzni, takarítani,

- és egyébként is, a nőknél retkebb, szutyokabb teremtmény a világon nincs.

A mai világban már nem lehet nőt találni, mert minden egyes nőnek egész pontosan 346546 db pasi jut minden ujjára, és csak megalázzák a férfiakat.

Nem lehet ismerkedni, mert hiába írsz a társkeresőn 5000 db nőnek, egy sem válaszol.

Bezzeg szegény férfiak, ők tökéletesek, de ezek a rohadt nők egyszerűen nem értékelik őket. Nem lehet nőt szerezni.

Hát nekem már az összes hajam kihullik ettől, komolyan mondom. De próbálok uralkodni magamon, amennyire csak tudok, és akkor nézzük szépen sorban:

"Minden nő szemét kurva"

Nem. Sokkal több szemét pasi van, mint szemét nő. Amúgy pontosan mi bajotok van a kurvákkal? Ha jól tudom srácok, előszeretettel jártok fizetősökhöz...

"Minden nő csak a pénzre hajt"

Nem.

1. Nem MINDEN nő hajt a pénzre. Olyanok is vannak persze.

2. A pasik között sokkal több van olyan, aki a pénzre hajt. Én speciel sokkal több olyan férfit ismerek, aki kihasználja, anyagilag lehúzza a nőket, élősködik rajtuk és cserébe még meg is csalja és meg is alázza őket, ezzel szemben ilyen nőt nem ismerek. 

+ By the way

A másik kedvencem, hogy a palik a tökéletes külsejű, Guccsi-Ármáni cuccokba öltözött, műcsöcsű, műszájú, műpicsájú, agyonsminkelt, műszempillás, műkörmös, szolibarna műanyag picsákat hajkurásszák, és utána elcsodálkoznak, hogy a plasztik külső nem hogy nincs ingyen, hanem még kurva sokba is kerül haviszinten, és mivel az ilyen nők nem dolgoznak, ezért nekik - a paliknak - kell ezt ki/megfizetni. Döbbenetes! És ha egy Ferrarit veszel, akkor is elcsodálkozol, hogy sokba kerül a fenntartása? 

Ami meg végképp érthetetlen, hogy a legrusnyább, és ráadásul még tök csóró palik is mind elvárják, hogy ilyen top nőjük legyen!

"Minden nő csak az izmos palikra hajt"

Frászt, azok amúgy is impotensek, ki a franc akar egy impotenst otthonra?

"A rendes pasik nem kellenek a nőknek"

Ja persze, a saját bevallása szerint minden utolsó köcsögláda RENDES PASI. Ja, hogy mégse vagy az?  Hát így jártál, változz meg.

"A nők nem akarnak főzni, takarítani" - miért, a férfiak igen? A nők ugyanúgy lehúzzák a maguk 8 óráját, úgyhogy hadd legyen már pontosan annyi kedvük a házimunkához, mint a teremtés úgynevezett koronáinak. (inkább gyökereinek)

A pasik csodálkoznak, hogy nem találnak nőt, miközben folyamatosan antifeminista, hívsoviniszta dumákat és cselekedeteket produkálnak. Hát pedig mi nők már nem vagyunk rabszolgák, és a francnak hiányzik, hogy rabszolgaságban tartsák.

Milyen érdekes, hogy azok a férfiak, akiknek nem azért kell a nő, hogy legyen egy alárendelt rabszolgája, mindig van kapcsolata, és nem kell nyivákolnia, mint egy kiscicának, hogy képtelen nőt találni.

Lehet nőt találni b+szod, és a hiba nem a nőkben van, neked kéne végre tököt növesztened.

Ja, és miért csodálkozol, hogy a társkeresőn vagy a fészbúkon senki sem válaszol, mert kurvára nem tudsz helyesen írni, és a nőknek már rohadtul elegük van a faszosképekből, meg a "Sya micsi" jellegű magasröptű kezdeményezésekből? Mi lenne, ha egyszer megírnál egy normális levelet normális helyesírással, bővített mondatokkal és némi értelmes tartalommal? Hú, lehet, hogy még választ is kapnál?

És nem, NEM JUT ötmillió férfi minden nő ujjára. Tele van a világ gyönyörű, ámde nulla önbizalommal rendelkező lányokkal, akik nem értik, hogy a pasik miért nem mernek odamenni hozzájuk és magukban keresik a hibát: "biztos kövérnek tart", "nem nézek ki elég jól" etc. pedig csak annyi a gond, hogy ők nem kezdeményeznek, a paliknak meg nincs kinőve a töke, hogy megtegyék.

Szóval rohadtul elegem van már a tehetetlen, töketlen, síró palikákból, akik semmit nem tesznek azért, hogy barátnőt találjanak, de  a saját hibájukból adódó frusztrációjukat a teljes női nemen kell mindenáron levezetniük.