Tele van a tököm!

Tele van a tököm!

A rinyáló palikkal, akik szerint nincs normális nő

2018. június 22. - televanatököm

Szóval tele van a tököm azzal, hogy felmegyek a netre, és mindenhol ezzel találom szembe magam. A fészbúkon, a gyakorikérdéseken, a különféle szenny- és egyéb oldalak kommentszekciójában, a jutyúbon meg még a jó Isten tudja, hogy hány egyéb helyen.

Sírnak a pasasok, hogy:

- minden nő szemét kurva,

- minden nő csak a pénzre hajt, 

- minden nő csak az izmos palikra hajt,

- minden nő csak a szemét kurvapecérekre hajt, a rendes pasik BEZZEG nem kellenek a nőknek,

- és a mai nők különben sem akarnak főzni, takarítani,

- és egyébként is, a nőknél retkebb, szutyokabb teremtmény a világon nincs.

A mai világban már nem lehet nőt találni, mert minden egyes nőnek egész pontosan 346546 db pasi jut minden ujjára, és csak megalázzák a férfiakat.

Nem lehet ismerkedni, mert hiába írsz a társkeresőn 5000 db nőnek, egy sem válaszol.

Bezzeg szegény férfiak, ők tökéletesek, de ezek a rohadt nők egyszerűen nem értékelik őket. Nem lehet nőt szerezni.

Hát nekem már az összes hajam kihullik ettől, komolyan mondom. De próbálok uralkodni magamon, amennyire csak tudok, és akkor nézzük szépen sorban:

"Minden nő szemét kurva"

Nem. Sokkal több szemét pasi van, mint szemét nő. Amúgy pontosan mi bajotok van a kurvákkal? Ha jól tudom srácok, előszeretettel jártok fizetősökhöz...

"Minden nő csak a pénzre hajt"

Nem.

1. Nem MINDEN nő hajt a pénzre. Olyanok is vannak persze.

2. A pasik között sokkal több van olyan, aki a pénzre hajt. Én speciel sokkal több olyan férfit ismerek, aki kihasználja, anyagilag lehúzza a nőket, élősködik rajtuk és cserébe még meg is csalja és meg is alázza őket, ezzel szemben ilyen nőt nem ismerek. 

+ By the way

A másik kedvencem, hogy a palik a tökéletes külsejű, Guccsi-Ármáni cuccokba öltözött, műcsöcsű, műszájú, műpicsájú, agyonsminkelt, műszempillás, műkörmös, szolibarna műanyag picsákat hajkurásszák, és utána elcsodálkoznak, hogy a plasztik külső nem hogy nincs ingyen, hanem még kurva sokba is kerül haviszinten, és mivel az ilyen nők nem dolgoznak, ezért nekik - a paliknak - kell ezt ki/megfizetni. Döbbenetes! És ha egy Ferrarit veszel, akkor is elcsodálkozol, hogy sokba kerül a fenntartása? 

Ami meg végképp érthetetlen, hogy a legrusnyább, és ráadásul még tök csóró palik is mind elvárják, hogy ilyen top nőjük legyen!

"Minden nő csak az izmos palikra hajt"

Frászt, azok amúgy is impotensek, ki a franc akar egy impotenst otthonra?

"A rendes pasik nem kellenek a nőknek"

Ja persze, a saját bevallása szerint minden utolsó köcsögláda RENDES PASI. Ja, hogy mégse vagy az?  Hát így jártál, változz meg.

"A nők nem akarnak főzni, takarítani" - miért, a férfiak igen? A nők ugyanúgy lehúzzák a maguk 8 óráját, úgyhogy hadd legyen már pontosan annyi kedvük a házimunkához, mint a teremtés úgynevezett koronáinak. (inkább gyökereinek)

A pasik csodálkoznak, hogy nem találnak nőt, miközben folyamatosan antifeminista, hívsoviniszta dumákat és cselekedeteket produkálnak. Hát pedig mi nők már nem vagyunk rabszolgák, és a francnak hiányzik, hogy rabszolgaságban tartsák.

Milyen érdekes, hogy azok a férfiak, akiknek nem azért kell a nő, hogy legyen egy alárendelt rabszolgája, mindig van kapcsolata, és nem kell nyivákolnia, mint egy kiscicának, hogy képtelen nőt találni.

Lehet nőt találni b+szod, és a hiba nem a nőkben van, neked kéne végre tököt növesztened.

Ja, és miért csodálkozol, hogy a társkeresőn vagy a fészbúkon senki sem válaszol, mert kurvára nem tudsz helyesen írni, és a nőknek már rohadtul elegük van a faszosképekből, meg a "Sya micsi" jellegű magasröptű kezdeményezésekből? Mi lenne, ha egyszer megírnál egy normális levelet normális helyesírással, bővített mondatokkal és némi értelmes tartalommal? Hú, lehet, hogy még választ is kapnál?

És nem, NEM JUT ötmillió férfi minden nő ujjára. Tele van a világ gyönyörű, ámde nulla önbizalommal rendelkező lányokkal, akik nem értik, hogy a pasik miért nem mernek odamenni hozzájuk és magukban keresik a hibát: "biztos kövérnek tart", "nem nézek ki elég jól" etc. pedig csak annyi a gond, hogy ők nem kezdeményeznek, a paliknak meg nincs kinőve a töke, hogy megtegyék.

Szóval rohadtul elegem van már a tehetetlen, töketlen, síró palikákból, akik semmit nem tesznek azért, hogy barátnőt találjanak, de  a saját hibájukból adódó frusztrációjukat a teljes női nemen kell mindenáron levezetniük.

A bejegyzés trackback címe:

https://tele.blog.hu/api/trackback/id/tr8414063805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sure_shot 2018.06.22. 20:58:01

Te Gizi, hogy a túróba lenne már neked tököd:D Mi van veled, nem voltál te ilyen:)

tomhardynészonja 2018.06.22. 21:04:03

egy kis vöröshagymát még elbírna szerintem...

VICCET FÉLRETÉVE.
Elég régóta blogolok. Azt tapasztaltam a férfi olvasók többségénél, hogy hajlamosak rólam egy hamis, idealizált képet kialakítani magukban. Ha ez köszönőviszonyban sincs a valósággal, akkor nagyot csalódnak. Példák egy másik oldalon működtetett blogomnál:
1.
@nyeljedlefele:Jaj, hallod, baromira szeretem ahogy írsz, olyan kivi vok hogy nézel ki, mutatnál egy képet magadról?
én: jaj, nagyon köszi. Persze 6 poszttal lejjebb van kint rólam fotó.
4 perccel később.
@nyeljedlefele deactivated
2.
@kurvanagyrajongodvok: fú, bírtam a legutóbbi posztod, nincs rólad kép kint?
én: köszi, dehogynincs! 8 poszttal lejjebb találsz egy friss képet.
20 perc múlva.
@kurvanagyrajongodvok: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD lól. Ari vagy. Olyan magyartanárnős a fejed:)))))))))) Mármint ilyen normális magyartanárnős.
én:
3.
@miattadregeltem: szia! Nagyon tetszenek az írásaid. Már egy hónapja meg akartam ezt írni neked. Láthatnék egy képet rólad? Félre ne érts, nem akarok tőled semmit, tőlem olyan is lehetsz, mint egy bányarém, csak kíváncsi lettem.
én: ó. Igazán kedves vagy. 10 poszttal lejjebbi fotón én vagyok:)
Másnap.
@miattadregeltem: figyu, azt a lámpát hol vetted? Tök régóta keresek hasonlót.

Mi lenne velem egy társkeresőn?:( A férfiak olvasatlanul kukáznák a leveleimet:)

Ettől függetlenül nem gondolom, hogy MINDEN EGYES FÉRFINEK csak a nagycsöcsű, hosszúcombú, buta szőkék jönnek be. Ahogy nekem sem csak a Tom Hardy. Teljesen más, ha valakit először élőben ismerünk meg, és a viselkedése, gesztusai, beszéde alapján alkotunk véleményt, mint mikor az írásaival, kitalált karaktereivel azonosítjuk. A poszt szerintem teli van túlzó általánosításokkal és hatalmas adag csalódottsággal. Talán mindenkinek van, volt ilyen időszaka. Nyilván aki sorozatosan negatív tapasztalatokat szerez, nehezebben hisz a romantikus mesékben. A keserűség sajnos könnyen birtokba veszi az embert, és önző, kíméletlen szeretővé válik, elüldöz mindenkit a közelünkből. A "normális", rendes férfiak pedig igenis léteznek, és azonnal felfigyelnek a "normális", rendes nőkre, ha ők is rendben vannak magunkkal. Kívánom a poszternek, hogy vele is mielőbb megtörténjen, és megírja a love sztorit:) OLVASNÁM.

lobaszopiatej 2018.06.22. 21:08:28

"Sírnak a pasasok, hogy:

- minden nő ...."

Nem miden nő, ilyet a férfiak zöme nem állít.
Egyik valamennyire emilyen, másik valamennyire amolyan, különféle minőségben.
Ha ezt a nyilvánvaló logikai hibát kijavítod, lenne értelme tovább olvasni.

Arslab 2018.06.22. 21:10:32

A pesszimista férfi szerint minden nő kurva. Az optimista ebben bízik :)

Irbisz 2018.06.22. 21:13:24

@Lord_Valdez:

""Mi lenne, ha egyszer megírnál egy normális levelet normális helyesírással, bővített mondatokkal és némi értelmes tartalommal? Hú, lehet, hogy még választ is kapnál?"
Az a helyzet, hogy a társkeresés költség-haszon alapon működik, mint szinte minden.
Ha a válasz valószínűsége magas, akkor érdemes sokat áldozni egy levélre, mert jó eséllyel behozza a ráfordítást.
Ha viszont alacsony, akkor tiszta időpocsékolás. Egy ilyen környezetben a nyerő stratégia a mennyiségi levélírás.
Lényegében analóg a biológiából ismert r/K szelekcióval."
Véletlenül sincs analógia, ezért ez a pont mondjuk nettó hülyeség. Aki nem tud gyorsan helyesen irni, az lassan sem fog, valamint az odafigyeléstől sem fog szép körmondatokat írni a megszokott makogás és nyökögés helyett :)

a többi rész nagyjából helytálló

lobaszopiatej 2018.06.22. 21:21:18

@SZPIITII: "ott a férfi vagy jó pasi, vagy átlagos pasi stabil anyagi helyzettel. Ha egyik sincs, akkor kicsi az esély, hogy komoly kapcsolata legyen a férfinak. "

Pontosan. Vagy-vagy, illetve alku meg persze van egy szórás (vallás, mélyszegénység, speciális helyzet, külföld - ezeknél más random szempontok is bejönnek).

Mi férfiak viszont tudunk élni nő nélkül is (én pl mert megszoktam - gyerekkoromtól fogva ez van, csak a kudarc). De egy nőnek kemény lehet megélni a 40-et, akiért 20 évesen anno még versengtek a jobbnál jobb pasik, mindegy hogy nézett ki, a friss husi kapós.

Eastbay1 2018.06.22. 21:34:09

A középiskolában egy vékony gyerek voltam, semmi izom, néha voltak jó beszólásaim, amire sokan ma is emlékeznek, de amúgy nem voltam nagy dumás, de benne voltam az ún menők bandájában. Valamint középszar tanuló voltam, érettségin úgy rúgdaltak át, lusta voltam tanulni, inkább csak meccsre jártam és kocsmáztam, büfé-ruhatár szakra vettek csak fel. A csajoknál sosem voltam túl jó, amikor mégis, akkor volt hogy én koptattam le a lányt, mert ő nem volt túl népszerű meg csinos (ma persze eszméletlen jól néz ki).
Első érettségi találkozóra felszedtem vagy 10 kilót, izom még mindig nuku. Mondjuk addigra azért már némileg megtanultam a nőkkel bánni.
Aztán eltelt 10 év, érettségi találkozókra nem jártam, meg nem is nagyon tartottam a kapcsolatot senkivel. Viszont a karrierem beindult, van jó fizum, a céges konditerem bérletnek hála viszonylag ki vagyok pattintva.
Szóval az elmúlt kb 1 évben 8 volt iskolatársnőm érdeklődött hogylétem felöl a facebookon, pedig az elmúlt évtizedekben nem nagyon csináltak ilyet. Mondjuk az a csaj nem keresett meg, akit annak idején elküldtem, aminek nagyon örülök, mert vele elcsábulnék, de neki is meg nekem is családunk van.

Brix 2018.06.22. 21:52:18

A korszellem miatt van , hogy Magyarországon egyre nehezebb a párkeresés. Az emberek - nők és férfiak is - meghatározott társadalmi/vagyoni körökben mozognak. Egy férfi csak lefelé tud ismerkedni , az átlag férfi leginkább, ezért érzi úgy, hogy a nők csak a pénzre hajtanak. Valójában, csak a társadalmi tér- a hozzáférhető nők száma van leszűkülve , ahol még eséllyel pályázhatnak . Hozzá lehetne tenni , hogy még mindig jobb a helyzet, mint az USA-ban, ahol a vagyoni elkülönülés mellett még etnikai is van. Alapból ugye mi fehér férfiak nem vonzódunk sem az afrikai sem az ázsiai nőkhöz...
Másik óriási emberi kapcsolatromboló jelenség a social média elterjedése/ túlburjánzása . Az emberek egy része így a való világ realitásai helyett , egy álomvilágban éli meg nárcisztikus kis életét ( főleg a nők...)
A 90-es években minden más volt, akkor még a diszkókban ismerkedtünk vagy bárhol , akár közterületen ...Nem volt gond...Akire ránéztél , ha visszapillantott mosolygósan, szinte nyert ügyed volt. Az volt a nyitott társadalom..:) Akkor is volt társadalmi megosztottság és az egzisztencia is számított, de korántsem a mai szinten...Az akkori párkeresési , ismerkedési szokások sokkal őszintébbek- egyenesebbek voltak a mostaninál, és sokkal könnyebb is volt párt találni....Ahogy nőttek a vagyoni különbségek és a social média egyre jobban elterjedt, úgy kezdték el a nők is felcsavarni az árfolyamukat a facebook like-ok hamis , hazug világa alapján...Így vált nehezebbé az ismerkedés, ami alapjában véve nem egy online tevékenység... A nárcizmus , az egoizmus is új szintekre lépett....Mindez persze nem mindenkire mondható el ma sem , de mégis , egyre jellemzőbb szerintem...
Erre mi volt a válasza az átlag " béta , gamma , delta " férfiaknak ? ( hülye kategóriák ,d e így a legrövidebb...) Egyre inkább jellemtelen párkeresési taktikákat kezdtek használni: nyaliznak, hazudoznak, smúzolnak, csakhogy olyan nőkhöz jussanak , amilyenekhez nem fognak soha... Az irreális női elvárások és az irreális - hazug- férfi ajánlatok meg teljesen tönkretették a párkeresési piacot. A normális nők kimenekültek a társkereső oldalakról, így a normális férfiak is....
Hogy mit lehetne tenni a jelen helyzetben, arra nehéz a válasz..
Talán az embereknek meg kellene érteni, hogy a való világ realitásai és ne az irreális vágyálmok alapján keressenek partnert, mert az soha nem vezet jóra...
A tökéletes megjelenésű és jó egzisztenciájú férfiak a legritkább esetben lesznek a legjobb életpartnerek , hiszen ők olyan könnyen kapnak meg mindent az élettől, hogy nem is igazán becsülik.... Ezt kell megérteni az átlag nőknek és visszatérni a való világ realitásaihoz. Az átlag férfiak pedig a párkeresési hazugságok helyett legyenek őszinték, egyenesek, férfiasak ( ebbe nem fér bele a hazugság..) Így nehezebb lesz az út és lassabb , de előbb-utóbb ki fog fizetődni. Aki reálisan ítéli meg a saját helyzetét , annak lesz párja, aki nem , annak nem... Ilyen egyszerű ez..

az övezet gázai 2018.06.22. 21:59:58

A tökéletes helyesírás és a precíz, választékos fogalmazás híg szart sem ér, válaszolni ekkor sem fognak. Igazán kár az igénytelenül fogalmazó/író férfiakra kenni bármit, ha jól néz, ki akkor a "jössz baszni?" megszólításra is reagálni fog a nők jelentős része. Kinézet alapján dönt a nők 90 százaléka, első körben mást nem néznek, válaszolni pedig NEM fognak, akármilyen szépeket írsz is neki.

A végéhez: szegény nő nem kezdeményez, mert az a férfiak dolga? Mi van, a konyhaküszöbnél elfogyott az egyenjogúság?

errrrrrrrrr 2018.06.22. 22:21:55

Maganyosan, kielegitetlenul, de legalabb elegedetten, hogy megmondtad a frankot.... Szanalom

DerMedve 2018.06.22. 22:29:45

Nna, mindig is részvéttel voltam a mai nők felé a mai férfia.. kisférfiak miatt, se kiállás, se tökösség... Milyen kár, hogy én már tegnapi férfi vagyok, mink még tiszteltük és szerettük a nőket, ma már a nyuszika/róka/fűnyíró a vezérelv... Tényleg sajnálom a mai nőgenerációt.

Naathlose 2018.06.22. 22:34:50

"Lehet nőt találni b+szod, és a hiba nem a nőkben van, neked kéne végre tököt növesztened." - Tipikus péniszirigységben szenvedő, a sikertelenségtől boldogtalan, látens identitásproblémákkal küzdő feminista bloggernek sikerült felhívnia magára a figyelmet.
Amíg pedig az ilyen és a hasonló kommenteket sértőnek találod, nem fogsz tudni szemléletet váltani! Pedig a saját érdekedben nagyon kéne...

wannabebiker · wannabemotoros.blog.hu 2018.06.22. 22:48:42

huha, ennyi sok frusztrációt egy posztban

wannabebiker · wannabemotoros.blog.hu 2018.06.22. 22:51:12

Egyébként meg friis blog, legelső poszt és egyből címlap!! Ezt aztán a tuti

csakférfi 2018.06.22. 22:53:38

Sajnàlom a kommentelöket!
Nem mer màr senki feltétel nélkül SZERETNI!
Nö és férfi ...fiatal és öreg....gazdag és szegény....izmos és punnyadt...csinos és csúnya....szép és ronda....gyerekes és gyerektelen....elvàlt és szingli....!
Mind mind feltétel......miért nem talàlok pàrt magamnak akivel boldogan élhetnék amíg meg nem halok.
Ennyi magànyos embert rég làttotf a net...vagy a valòsàg.
Mindenki megindojolja racionàlisan ....miért magànyos.
Baszki......még a poszt is.
"Ebböl nem lesz énekes halott"
Mondta egykoron apàm amikor ràjött ehhez "kevesek" vagyunk,nem tudjuk megcsinàlni.
Bakker a sikertelen "faj"mintài.
Inkàbb......hagyjuk ,csak felbosszantom a "bölcs" kommentelöket!

aranea 2018.06.22. 23:05:58

Figyelem, hogy a fiatalemberek mindenütt erre panaszkodnak.
De azt is tudom a kolléganőimtől, hogy ismerkedés gyanánt a tisztességes lányoknak is ízléstelen képeket küldenek, és elszomorító helyesírásról tesznek tanúbizonyságot (nem egy-egy betű félregépeléséről van szó).
Nem értem. Nincs ezeknek apjuk, aki leült volna velük, és elmagyarázta volna, hogyan illik viselkedni?
Hogyan illik ismerkedni a kiszemelttel?

csakférfi 2018.06.22. 23:15:47

@aranea:
"Nincs ezeknek apjuk".
De van.
Csak nem hallgatnak a szüleikre.
Miért is tennék?
Olyan okosak.
Mindent tudnak arròl ami a neten zajlik.
Ami meg ott nincs...az nem is létezik.
Okossàg.......nem szeretet...àààà...minek....csak a lúzerek szeretnek feltétel nélkül.
Ha még helyesen sem tud írni.....az gàz.
Hagyjuk.
:)

Ramil Safarov 2018.06.22. 23:27:57

Budos kurva mindegyik !!!

Sóhajtás Barnabás 2018.06.22. 23:51:11

Kedves nőismerősöm (akivel anno össze is keveredtünk néhány hónapra) nagyon kicsinosodott (utána tudtam meg, úgy fogyott le szegény, hogy hánytatta magát), és elkezdett hangsúlyos megjegyzéseket tenni a férfiakra, miszerint ő sohasem kezdene olyan faszival, aki túlsúlyos.
Akkor volt rajtam vagy 3-5 kg (értsd: nem volt kockás a hasam, de semmi vállalhatatlan úszógumi), ezért nem hajtottam rá.
Egyszer csak láttam a közösségi oldalon, hogy babát vár és örvendezik, mert eljegyezték.
Megnéztem, ki a szerencsés.
A "soha nem kezdene túlsúlyossal" szentem olyan fazonnal jött össze, akin kb. 25-30 kg felesleg volt.
Családilag viszont jó el volt engedve anyagilag.
Ennyit a következetességről és az önzetlen kapcsolatokról.

Trapeznaci 2018.06.23. 00:00:57

Szia "televanatokom".

Ha gondolod,akkor irhatnal magadrol par sort...lehetoseg szerint csak pozitivat ;)

Koszonettel :

En,aki fozok-mosok-takaritok ;)

Gour 2018.06.23. 00:01:36

@Sóhajtás Barnabás:

Volt egy csajom aki ebben rendkívül következetes volt, mindig az aktuális Főnöke dugta. A minap találkoztam vele és 10 év után sem változott semmi, most is egy főnöke szeretője. Nők...De mi vagyunk a hülyék mert elhisszük azt a sok szart amit a pofánkba nyomnak amiért megdughatjuk őket.

czerka 2018.06.23. 01:00:32

A nők valóban sokkal jobban válogatnak, mint a férfiak. Miért? Mert a férfinál a párkapcsolat nem érhet véget terhességgel, a férfinak ráadásul elvben egész életében működnek a nemi szervei, sose fut ki az időből biológiailag. A nő a párkapcsolattal terhességet kockáztat és ezzel kb. végleg kivonja magát a húspiacról, eg, leszült nőt már nem sok férfi akar teljes áron elvinni, mondjuk úgy, hogy romlott áru lesz. Pont ezért a nőnek elsőrendű fontossággal bír, hogy ki csinálja fel. Akitől bevemhesedik, az meghatározza a háttalévő életét anyagilag, érzelmileg, mindenhogy.
Ez van.
Ráadásul a nő nemi szervei nem működnek a végtelenségig. 35 év felett már nem esélyes az egészséges terhesség. Most hagyjuk a mesebeli 42 éves terheseket és a mongolidióta, autista, allergiás, nyomorék gyerekeiket.

Tehát érthető, hogy miért válogat jobban a nő. A nők hipergámok, ennyjkeh!

czerka 2018.06.23. 01:11:00

A nők libidója eleve tizede egy átlagos férfi libidójának. Kereslet-kínálat. Elég megnézni a nemek arányát társkeresőkön. 10 férfira jut 1 nő, jó esetben. És a női profilok egy része is a társkereső tulajdonosa által létrehozott becsalogató kamuprofil.

Pic 2018.06.23. 03:21:47

@SZPIITII: Hát megint mellé. Csinálj valami mást mert nem megy ez neked :)))
Stabil kapcsolatban, gyermekkel ahogy kell. Ja és igen! A lánygyermekre odafigyelek és mindig korának megfelelően adagolom neki a tudást. Egyelőre még nem tart "ott" így még sok beszélgetés hátra van, a sóspuskát sem kellett leakasztani a falról a sk kis hormonhajtott szarjankó miatt... :))

A tinédzser keresztlányommal viszont már elmélyült beszélgetéseket folytatunk nőkről, pasikról, mert szokásos magyar módon anya-apa kicsit fázik a témától, pedig nem kéne, a suliban meg már nagyban megy az egymás tanítása baromságokkal, megy a hülye észosztás amit a menő osztálytársnők adnak elő, mert a menő kiscsaj gazdag szülei elnézik, hogy 17 évesen már hajnal 4-ig kimaradhat és iszik meg szexel, ja bocs! rosszul mondom: VEDEL és dug orrba szájba, majd leosztja a lapot a suliban a kis hülye ártalan kis csóróknak, hogy mit kell tudni a pasikról és mi a helyes viselkedés. Ezzel aztán el is intézi normálisabbja lelkivilágát, mert ő nem akarja meglépni azt amit a "példaképek" aztán már így fiatalon jön a balsój frusztráltság.

Ami egyébként belőled is árad. :D

annalovacska 2018.06.23. 06:14:06

@Pic: megbocsájtva, még a hibáid ellenére is minden szóval egyetértek

Senquist 2018.06.23. 06:20:43

Köszönöm az általánosítást, megtisztelve érzem magam, igazán. Szerintem menj el egy pszichoterapeutahoz és NE a neten ismerkedj. Nem feltétlenül a helyesírás a lényeg, a tartalom sokszor többet mond. Ezzel a hozzáállással, amit röviden felvázoltál, nem lehet párt találni. Olyan embereket fogsz bevonzani, amilyen te is vagy most. Alpári, frusztrált, minden következmenyt lesz@ró férfiakat. Normális férfit keresel? Talán akkor normálisan kéne viselkedni. Kb 2 hónapig próbálkoztam a netes társkereséssel. Minden nőnek személyre szabott üzenetet írtam, kb 15-20 százalékuk válaszolt legalább annyit, hogy köszi az erőfeszítést. A netes társkeresők szerintem alkalmatlanok a társkeresésre. Egy személyes találkozó során anélkül, hogy megszólalna a másik, már 300 információt szűrhetsz le róla.

Rakd rendbe az életed. Higgadj le, mert amíg minden férfit ostoba, tisztességtelen disznónak tartasz, addig pont CSAK azokat fogod köztük észrevenni, akik valóban ilyenek és így végre megkaphatod a visszacsatolást az univerzumtól, hogy igen, beigazolódott a férfiakról kialakult torz vilagképed. Feltételezem, hogy hallottál már a két farkas indián tanmeséjéről. Ha nem, ajánlom, hogy olvasd el és gondolkodj el rajta! Sok sikert!

annalovacska 2018.06.23. 06:36:37

Posztolónak: Tinder Tündérként jelzem, nem könnyű a nők helyzete, de meg kell mondjam őszintén, a férfiaké sem az a társkeresőkön. Nekem volt szerencsém több emberrel kijönni Tinderológiából, és való világban találkozni, beszélgetni. Jelzem, volt, aki ezt a szintet sem ugrotta meg, mert amikor kérdeztem, van-e fb, mi a neve, hol dolgozik stb., abban a pillanatban kilépett a match-ból.
Sokféle férfilénnyel találkoztam, de hidd el, egy részük ugyanolyan, mint te, vagy én, esetleg még normálisabb is.
Nem posztom, hogy védjem ezt a témát, de néhány gondolat még:
- a nők egy része idióta ribanc
- a férfiak egy része idióta Fény Harcosa
- nincs értelme alá- és föléválasztani, ha az ember el tudja magát helyezni egy tizes skálán, próbáljon meg onnan választani
- metoo mozgalom igazán nem tett jót az ismerkedésnek, mert félnek leszólítani
- míg az állatvilágban a hímneműek küzdenek meg a nőstényekért, nem öregbíti a női nem dicsfényét, hogy képesek egymás szemét kivájni egy hímnemű miatt (mondom ezt nőként)
- valaki írta, hogy a nők inkább nem dugnak. De. Dugnak. Akkor is ha van állandó pasi, akkor is, ha nincs. Pont úgy viselkednek ezen a téren, mint a férfiak.
- személyes tapasztalat: többféle szemlélettel közelítettek meg: 1. dugni akarnak. 2. dugni és beszélgetni akarnak 3. dugni, beszélgetni akarnak, és járjunk 4. 24 órás ismerkedés után szerelmes, házassági ajánlatot tesz. 5. felnőtt módjára tud beszélgetni, udvariasan meghív valahová, okos, elegáns, és nem megdugni akar, hanem szeretkezni. Szóval posztoló: ne add fel. Csak ne legyél te is Fény Harcos. Az nem az a szint, ami hosszútávú.
És hidd el, még akkor is azt mondom, hogy van remény, ha sok emberrel csak egy jó beszélgetés, ismerkedés szintig jutottam el, ami sokszor bőven elég. A savanyú, megkeseredett pics@kat senki nem szereti.

annalovacska 2018.06.23. 06:39:30

@Sóhajtás Barnabás: Van egy ősi mondás ilyen esetekre: jó helyen, jól sz...pni tudni kell.
Lehet ismeri a nőismerősöd is:o)

CyberPunK 2018.06.23. 06:41:27

Kérem szépen, az egy dolog, hogy egy srác miért rinyál, milyen pinára vágyik és megint más, hogy közben mennyi egyedülálló anyukát farkal, ha ló nincs alapon. :)

annalovacska 2018.06.23. 06:42:13

@czerka: "Most hagyjuk a mesebeli 42 éves terheseket és a mongolidióta, autista, allergiás, nyomorék gyerekeiket."

Én kérek elnézést.

gyongyi70 2018.06.23. 08:06:15

@Lord_Valdez: Ezt cáfolom. A szép talán túlzás, de csinos nő vagyok, jó diplomával, humorral. Külföldre kellett ahhoz mennem, hogy olyan férfiakkal találkozzam, akik mernek kezdeményezni, udvarolni. Külföldről importáltam a férjemet is, akivel több mint 18 éve élek boldog házasságban. A magyar férfiak elfelejtettek udvarolni, úgy látom, ma már a nők vadásznak, a hímek meg ülnek a babérjaikon és várják, hogy egy nő elkapja őket. Az a nő, aki erre nem hajlandó, hoppon marad.

Beowulf... 2018.06.23. 08:15:19

Elég komoly szinten ordít a férfigyűlölet ebből az irományból. Pontosan ugyanolyan szinten általánosítja a férfiakat, mint az állítás szerint a férfiak a nőket, csak ellenkező irányban.
Elárulok egy titkot...
Rjnyáló, tehetetlen EMBEREK vannak.
Nagyon sokan.
Ez nem csak férfi, vagy csak női tulajdonság.
Elég már ebből a kétpólusú feminista és hímsoviniszta gyűlöletkeltésből.
Csak azért csinálják ezt rengetegen, nemtől függetlenül (!!!), mert sokkal egyszerűbb egy hamis ideológiára mutogatni, mint szembenézni a saját gyarlóságunkkal...

csakférfi 2018.06.23. 08:37:04

@gyongyi70:
"Külföldröl importàltam a férjemet"
:)
Mesélj a ferjed "rigolyàiròl".
Vagy a Tiédröl"
Akkor én is mesélek az enyémekröl.
Utàna a feleségeméröl.
Mivel mindenkinek vannak furcsa és "érthetelen" dolgai.
Mégis feleségül vettem .
Ha ezeket a "furcsasàgait" tartom jellemzönek rà nézve....sosem veszem el.
Nyilvàn ö sem jött volna hozzàm.
Pedig neki 14 év hàzassàg tapasztalata nyomta a vàllàt.
Nekem meg 20.
Ez mindkettönknek a 2. szint........ha jàték lenne.
Csak ez nem jàték hanem az élet.
Ennyi "sztereotípia" soosem volt a tàrsadalimban a köznyelvben,mint manapsàg.

Meg ennyi sértödött ember sem.
Divat megsértödni mert a màsik "hülyébb" mint én.
:)

csakférfi 2018.06.23. 08:46:27

@annalovacska:
Aha.....nem könnyü a nök helyzete.
Mikor meg a szülök vàlasztottak a gyerekeiknek pàrt akkor meg még nehezebb volt.
Mégsem halt ki az emberi faj.
Könnyü?
Micsoda...vagy mikor...vagy hol?
Feltételezés hogy.......!
Aztàn csalòdàs.
Utàna sebnyalogatàs!
Öregkor....majd elfekvö....és a sír.
Bakker egy életünk van az is hajlamosak vagyunk elbaszni......mert azt hittük "könnyü lesz".

annalovacska 2018.06.23. 09:03:43

@csakférfi: ne beszélj többesszámban. fú de megkeseredett vagy

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.06.23. 09:27:50

@Lord_Valdez:

"1. szép, de bizonytalan
2. átlagos és bizonytalan
3. szép és magabiztos
4. csúnya és bizonytalan
5. átlagos és magabiztos
6. csúnya és magabiztos"

Zseniális!

De miért! 2018.06.23. 09:47:38

Elegem van a nőkből akik sírnak hogy nem jut nekik bredpitt és nem sikerült egyéválni az univerzummal és hogy nem sikerült beraknia a seggét egy gazdag pasi mellé miközben végig ment rajta egy nagyobb város! Akik elvárják hogy küzdjenek értük miközben a másik csókának szónélkül szétrakják a lábukat egy kis figyelemért! Szánalmas mindegyik és még őnekik áll feljebb a pofám leszakadna de mit is várjunk az ilyenektől!

De miért! 2018.06.23. 09:51:58

@gyongyi70: de szépen leírtad hogy nagyban megy nálatok az "EXOGÂMIA" férjedet külföldről importáltad! Gratulálok!

2018.06.23. 10:02:23

Látom, a kommentelők többségének még a poszt első mondatát sem sikerült felfognia. Különben értenék, hogy a poszter nem a saját párkeresős frusztrációiról ír, hanem a neten folyó szarcunamiról.

Amúgy meg igencsak érett már egy ilyen poszt. Örülök, hogy címlapos lett.

SarahConnor 2018.06.23. 10:05:51

Egyszer kaptam meg az arcomba, hogy "olyan vagyok, mint a többi nő: qrva", és ez egy szuper sztori, úgyhogy elmesélem.
Sok éve társkeresőn tanyáztam, de elég nagyot csalódtam (f@szosképek és egyebek tömkelege érkezett, nekem ez nem pálya). Le akartam törölni magam, ami nem volt bonyolult, hisz nem volt előfizetésem sem. Az utolsó pillanatban érkezett egy levél egy úriembertől, amiben esedezett, hogy válaszoljak. Nem tudtam, mert nem voltam előfizető, így csak fogadni tudtam levelet. Ahogy ilyen esetben szokás, a profilomon található emailcímet használtam ismerkedéshez, és eddig az úriemberig mindenki értette is, hogy működik az oldal, kivéve őt. Bombázott levelekkel, én kiemeltem a profilomon csak neki, hogy ide írjon, de nem vette észre, úgyhogy feladtam. Töröltem magam.
Pár hónappal később találkoztam egy férfival, aki borzasztóan ismerős volt: bizony, ő volt, a város elég kicsi ahhoz, hogy így egymásba fussunk, és kiderült, van pár közös ismerősünk. Ő azonnal rám ismerhetett, én nem. Úgy intézte, hogy kettesben maradjunk, és akkor szembesített azzal, mekkora qrva vagyok, élvezkedtem a levelein, aztán leléptem. Elmondtam neki, mi történt és miért, és hogyan próbáltam üzenni neki, de hiába. Megenyhült, bedobott egy bókot a sorsról, és megpróbált felszedni. Mikor látta, hogy a lájtos kurvázás után nincs hangulatom, olyan gyorsan takarodott el, hogy kondenzcsíkot húzott maga után.
Szóval csak óvatosan, a sok előítélet nehogy valami jó élménytől fosszon meg.

InteriorLulu 2018.06.23. 10:46:35

Ez a poszt egy katasztrófa.
(Vagy egy viszonylag egyben lévő trollkodás, bár szerintem ez utóbbi nem valószínű, ez nem a modoros, vagy hasonló blog).

Kezdve már a legelejétől: "...felmegyek a netre, és mindenhol ezzel találom szembe magam. A fészbúkon, a gyakorikérdéseken, a különféle szenny- és egyéb oldalak kommentszekciójában, a jutyúbon..."
Nagyon keményen téged minősít, hogy a "mindenhol" a fészt, a gyakorikérdéseket, a jutyúbot, valamint a szenny- és egyéb oldalakat jelenti. Alacsony igényszint alacsony minőséget hoz magával.
(Csak hogy tényleg értsd: ha a netet értelmes módon használnád, máris nem lenne tele a tököd pl a rinyáló pasikkal, hiszen nem is találkoznál sem velük, sem a sirámaikkal).

Éppenséggel jogosan ostorozod a - vélt, vagy valós - pasis közhelyeket és butaságokat, ám érvként még nagyobb frázisokat és ostobaságokat puffogtatsz.
(Csupán egyetlen olyan megállapításod van, ami valamennyire érvényesnek mondható: "Milyen érdekes, hogy azok a férfiak, akiknek nem azért kell a nő, hogy legyen egy alárendelt rabszolgája, mindig van kapcsolata, és nem kell nyivákolnia, mint egy kiscicának, hogy képtelen nőt találni").

A poszt végén pedig egy mondatod:
"Tele van a világ gyönyörű, ámde nulla önbizalommal rendelkező lányokkal, akik nem értik, hogy a pasik miért nem mernek odamenni hozzájuk és magukban keresik a hibát: "biztos kövérnek tart", "nem nézek ki elég jól" etc...."
Ha egy nő azt gondolja, hogy az adott pasi "biztos kövérnek tart", akkor az esetek kb 99 %-ában valóban úgy is van: a pasi egyszerűen túl kövérnek/molettnek tartja.
Ugyanez az arány vonatkozik a "nem nézek ki elég jól"-ra is: valamilyen külső jegye/jegyei alapján egyszerűen nem üti meg a nő az adott pasinak a kinézetre vonatkozó belső, nem okvetlen tudatosult elvárásait. Hogy egzakt legyek.

LebensraumamOsten 2018.06.23. 11:36:12

@Gour: Na, makd teszünk róla, hogy kicsit lefogyj a börtönben, vagy még inkább kényszermunkában. A luxuskocsidra ott nem lesz szükséged. Ami pedig az izmaidat illeti, majd a börtönkoszttal és a beledet kihajtós munkával majd szépen leépíted őket, amíg 50 kilós nem leszel. Ó, megvannak ám erre a módszereink . Aztán majd amikor te leszel a böriben mindenki macája - remélem szereted virslit, mert kapni fogsz jó sok virslit - akkor már a világképed is formálódik kicsit.

kolomparlole1114 2018.06.23. 11:38:03

""Minden nő szemét kurva"

Nem. Sokkal több szemét pasi van, mint szemét nő."

De. Kurvából több van.

""Minden nő csak a pénzre hajt"

Nem."

De.

"Nem MINDEN nő hajt a pénzre."

Azok meg dagadt bányarémek, akik esélytelenek is lennének hajtani bármire.

"A pasik között sokkal több van olyan, aki a pénzre hajt."

Ja, azért van annyi sugárdedi + kiskurva felállás...

"Ami meg végképp érthetetlen, hogy a legrusnyább, és ráadásul még tök csóró palik is mind elvárják, hogy ilyen top nőjük legyen!"

Mert a bányarém nők persze nem várják el hogy nekik csakis Brad Pittek jöjjenek fehér lovon...

""Minden nő csak az izmos palikra hajt"

Frászt"

Ja, még a bankszámla, BMW slusszkulcs is kritérium. A csóró izomagy kevés ma már...

"Hát pedig mi nők már nem vagyunk rabszolgák, és a francnak hiányzik, hogy rabszolgaságban tartsák."

Tudjuk, csak a henyélésre lenne igényetek, hogy a kigyúrt pasik eltartsák az ingyenéléseteket, nektek csak szoliba kelljen járni, meg finnyáskodni mindenért, amit a seggetek alá raktak...

"b+szod"

Bazmegszod? Az meg milyen szó?

"a nőknek már rohadtul elegük van a faszosképekből, meg a "Sya micsi" jellegű magasröptű kezdeményezésekből"

A tinilányos y-ozás pedig pont a tinikurvák sajátossága.

"Mi lenne, ha egyszer megírnál egy normális levelet normális helyesírással, bővített mondatokkal és némi értelmes tartalommal?"

Minek? A hirdogénezett szolis agyatok úgyse lenne képes felgofni többet annál hogy "kú kóla, gecó?". Amíg az ilyen pasik jönnek be nektek, addig akinek esze van, az se törekszik többre, mert kiesik a pixisből.

in satu 2018.06.23. 11:56:18

Elgondolkoztam. Ha ezt a posztot - bár nevezhető inkább egy erőteljes közhelysablonokkal zsúfított frusztráció-kirobbanásnak, amit szerintem érdeklődéssel vizsgálnának meg egy pszichiátriai intézményben a szakemberek - egy nő írta, akinek tele van a töke, akkor:
a, vagy hazudik, hiszen nem lehet(?) töke;
b,férfi, aki nőnek hazudja magát.
A c verzió lehetne ugye az átvitt értelmezés, de végigolvasva az írást ezt nehezen tartom elképzelhetőnek. Vagyis, itten valami semmiféleképp sem stimmel. Az meg fel sem merül bennem, hogy egyik sem, csupán egy kattintásgeneráló kamucikk, szándékosan eltúlozva. Mindegy, már bebuktam. :)

Lord_Valdez · http://liberatorium.blog.hu/ 2018.06.23. 12:02:12

@gyongyi70:
Egyrészről, való igaz, hogy a kelet-európaiak úgy általában a kudarckerülésre vannak szocializálva. Egy nyugati ember sokkal bátrabban kockáztat. (bármiről is legyen szó)
Másrészről, viszont sok múlik azon, hogy mennyire látszol megközelíthetőnek. Az, aki nem látszik megközelíthetőnek, ne csodálkozzon, ha csak a legelszántabbak próbálkoznak nála.
Megkockáztatom, hogy külföldön, a szokásos közegedtől távol, megközelíthetőbbnek látszottál, mint idehaza.

2018.06.23. 12:18:05

Én ugyan öreg házasként nem nőzöm, de furcsa dolgokat látok.
Nem nőzöm, ahogy írtam, de nyitott vagyok az emberi kapcsolatokra, és előfordult már, hogy nők - negyvenes korosztályról beszélünk - viszonylag közel kerültek hozzám. Semmi szex, tudták is, hogy nős vagyok, de jól esett nekik, hogy van egy férfi, akinek elmondhatják a bajaikat és megérti őket, én meg éreztem, hogy ha akarnám, akkor akármi is lehetne. De nem akartam, így nem lett. Viszont két ízben is előfordult, hogy ilyen nő - aki én barátnak gondoltam - elémállt azzal, hogy nem tudnám-e anyagilag kisegíteni. Többszázezeres nagyságrendű összegre gondolva.
Nekem ez furcsa.

Ami viszont ennél még furcsább, hogy az egyetemista, valamint húszas, kora harmincas korosztályból azt hallom - lányoktól! -, hogy ha egy lány jár egy fiúval (nincs összeköltözés, az már más tészta), akkor elvárja, hogy a fiú - legalábbis részben - finanszírozza az életét. Nem arra gondoltam, hogy ha elmennek valahova, a fiú fizet - ez az én generációmnak még természetes - hanem arra, hogy fizesse a számláit, adjon neki pénzt stb.
Számomra ez egészen megdöbbentő.

Szerintem férfi szemszögből a szexuális kapcsolatnak - az alkalmai szextől, illetve a prostitúciótól eltekintve - három formája van:

1. A házasság, ezen nincs mit magyarázni. Ebben a kapcsolatban a nőt feleségnek hívják.

2. Két felnőtt, anyagilag önálló ember egyenrangú kapcsolata, ebben a nőt - de a férfit is - szeretőnek vagy barátnőnek (férfi esetében barátnak) hívják, ez is rendben van.

3. Az a kapcsolat, amelyben a férfi anyagilag támogatja vagy fenntartja a nőt, aki nem a felesége. Ebben a kapcsolatban a nőt - az én fogalmaim szerint - ágyasnak hívják. És úgy tűnik, a mai lányok és nők nem csekély részének, ez a helyzet - amely a legmegalázóbb, leglealacsonyítóbb - a normális.

Mondjátok, hogy tévedek, én fogok neki örülni a legjobban.

ver@s kan-tár 2018.06.23. 12:56:25

Felületesen figyelem csak a jelenséget, de a dolog szinte mindig ugyanoda fut ki: pasik és csajok is – a másikról való nyilvános megnyilatkozás szintjén, ezt hozzá kell tegyem, mert szerintem egy az egyben, szemközt a másikkal már valószínűleg szelídebb húrokat pengetnek, ott van némi tétje a szövegnek – na szóval, csajok és pasik is úgy kezelik a másik nemet (!), mintha az az űrből vagy honnan ideszakadt, idegen faj (!) volna, és általában úgy is említik, akként is vesézik ki, mikor rájuk tör a nagy megmondhatnék-kioszthatnék. Holott együvé tartoznánk, vagy mi a fene (Karinthy örökérvényűje erősen idevágó gondolat), és kurva sok örömöt, poént, izgalmat lehet felfűzni a velünk ellenkező neműek megkörnyékezésére, meghódítására, de még a felületes találkozgatások adta alkalmakra is.

Rinyálni meg magunkat hergelni olyasféle ökörségekkel, hogy (most nemtől függetlenül) "engem csak a selejtje talál meg, nekem mintha csak az jutna, bezzeg másoknak..." simán önleminősítő bizonyítványosztás tulajdon kishitűségünkről és tehetetlenségünkről. Túl azon, hogy tökéletesen hiábavaló, még csak ront a helyzeten, mert 1, efféle keserű kifakadásokra, sipákolásra ugyan ki lenne vevő? – egy kapcsolat, egy viszony az nem karitatív tevékenység; aztán meg 2, előbb-utóbb tényleg kezded elhinni tulajdon sirámaidat, és szép lassan szerencsétlenné válsz. Önsorsrontás ez, semmi több. A továbbiakat már férfiként fűzöm hozzá: annyi tetszetős, csinos nő jár-kel a szűkebben vett világban is, és megfordítom az állítást: oly sok nő tud, ha akar – s már miért ne akarna?! – csinos és figyelemfelkeltő lenni, hogy nem is értem, a fenének sírni a felhozatal szűkösségén, mikor elképesztően gazdag a kínálat. Elképesztően. Alaposabban megismerni az irántad rokonszenvvel viseltetőt, aki mutat némi hajlandóságot valamiféle kapcsolat kialakítására: nos, igen, az már a következő feladvány. De hol lenne e képlet bármely elemében a lehetetlen? Ismeretlen, az van, igen. De pont avégett kell az egyenletet levezetni. És hát pont attól érdekes.

Mindezektől eltekintve mindig is azt tartottam erről: ha a nők legtöbbje kurva lenne, akkor a férfiak legjava meg strici kell legyen, ez a nagy számok halmazán másként aligha jönne ki. Fifti-fifti. De most tényleg ilyesmikkel kell zrikálnunk a másikat és frusztrálnunk magunkat? Na ne már. Annyi játékosságot lehet ebbe belevinni mindkét részről, hogy belefeszülni aztán végképp nem éri meg.

Szédíteni, becserkészni, majd meghódítani a másikat, az már igen. De az játék, még komolyan véve is az.

exilis 2018.06.23. 13:03:42

Ezt a posztot szerintem férfi írta szvsz, egyszerű kattintás, és hozzászólásvadász provokáció. Jól sejtem, hogy ez a blog valami olyasmi lesz gyuloltellensegeink.blog.hu?

Gonoszgólya 2018.06.23. 13:21:18

Ilyen egy igazi femináci ribanc ugatása egy blogon.

Andy73 2018.06.23. 13:59:33

"Szóval tele van a tököm azzal, hogy..."

De azért nő vagy, és annak is érzed magad?

"A másik kedvencem, hogy a palik a tökéletes külsejű, Guccsi-Ármáni cuccokba öltözött, műcsöcsű, műszájú, műpicsájú, agyonsminkelt, műszempillás, műkörmös, szolibarna műanyag picsákat hajkurásszák... Ami meg végképp érthetetlen, hogy a legrusnyább, és ráadásul még tök csóró palik is mind elvárják, hogy ilyen top nőjük legyen!"

Nos, szerintem a férfiak számára nem ez jelenti a top nőt, legfeljebb egy nagyon kis részének. Sok férfi a természetes szépséget kedveli, és undorodik a mű dolgoktól. De akinek vonzóak az ilyen nők, többnyire ők sem a társat látják benne, inkább a szexpartnert.
Az viszont igaz, hogy egy nőnél a szépség fontos, a férfinál meg inkább az egzisztencia, de ennek ősi, genetikai okai vannak. A férfinak gondoskodni kell tudni a családjáról és az utódairól, a nőnek meg elég, ha saját maga vonzó, nem a pénztárcája. De sokkal jobb, ha természetesen az, és nem mű dolgokkal kompenzálja az esetleges hiányosságait.

Wod Meselo 2018.06.23. 14:04:06

@exilis: na ne. Az legalább vicces.

shakespeare 2018.06.23. 14:29:58

:-)
szopás az van mindkét oldalon
szvsz mind a két nemnél brutális hülyeségek vannak, vagy mondhatjuk : hülye világot élünk

ezt pedig a közösségi médiának köszönhetjük, előtte nem volt ennyire hulye a világ

most teljesen átlag Marik és Julik , dugára kiehezett Janiktol annyi ajánlatot kap tinderen, fb kon és mindenütt, kb mint 30 éve egy helyi szépségkirálynő

s a való életben ugy is kezdi kezelni a fiúkat, mindegyik

#meetoo meg a képmutatás csúcsa volt
mi faszt gondoltak mikor 20 évesen sztárokká és milliomossá tették őket a kulső miatt, hogy még a seggukre se markolnak reá annyi társadalmi felemeles utan ?

Csak a yamaha 2018.06.23. 15:03:53

Na az őrök téma...Qurva egyszterű a dolog.Mindenki álszent és ha nem boldog(mert általában kifelé mutatva mindenki nagyon jól el/meg van..)És akkor jön a keresek megfelelő társat,na itt jön a "pánik" ez nem jó mert....De azért meg próbálom élőben...És persze valamiért sose jó az aki...És persze a hibát mindig csak a másikban találni....Trendiség nagy úr,a fejekben meg az űr:-)SZERINTEM...

annalovacska 2018.06.23. 15:28:30

@csakférfi: ezzel nincs baj, csak ne fikázz

Magyar Gábor6817 2018.06.23. 15:30:25

ne menny fel a netre...és nincs problemo...
P.S. amúgy tényleg kib@szott ócskák a mai nők (18-45)

csakférfi 2018.06.23. 15:36:58

@Korunk egyik legnagyobb gondolkodója:
Basszus a link rosszabb mint a poszt.

"De miért?

A fogyasztói társadalom alapvető működéséhez tartozik a vágyak és igények minél szélesebb körű, minél gazdaságosabb kielégítése. A gazdasági növekedéskényszer nyomán pedig további cél, hogy minél több ilyen vágy és igény keletkezzen az emberekben, illetőleg a már meglévők minél nagyobb teret kapjanak. Kultúránk ennek nyomán szükségszerűen az énfelnagyítás kultúrája. Egy olyan közeg, ahol az számít sikernek, ha valaki minél többet megengedhet, és minél többet meg is enged magának."

divany.hu/eletem/2018/03/19/szexrobot_szexbaba_szex_robot_robotbordely/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link
:)

csakférfi 2018.06.23. 15:38:03

@annalovacska:
Téged "fikàztalak"?
Mert?
:) :)

SZPIITII 2018.06.23. 15:39:23

@Pic:
"Megint"? Sztem csak egy kommentet írtam neked és ott is csak megtippeltem, hogy SZERINTEM nincs gyereked, erre írsz egy újabb lekezelő posztot, aminek a stílusa hasonló, mint az előttinek "Hát megint mellé. Csinálj valami mást mert nem megy ez neked :)))"
Látom, te mindig meg akarod mondani a másiknak a frankót, de elég bicskanyitogató stílusod van valljuk be őszintén. Pont.

Papucsban a Teraszon 2018.06.23. 15:43:43

'pedig csak annyi a gond, hogy ők nem kezdeményeznek, a paliknak meg nincs kinőve a töke, hogy megtegyék'

Ez még nem bűncselekmény? Vagy csak a 4. vonalas feminizmus idején lesz az, jövőre?

csakférfi 2018.06.23. 15:46:58

@annalovacska:
"annalovacska
15 perce
@csakférfi: ezzel nincs baj, csak ne fikázz
....
....
annalovacska
4 perce
@csakférfi: senki nem írta h engem.

Most szívatsz??
Szerinted a poszt mit csinàl?
:)

annalovacska 2018.06.23. 15:49:46

@csakférfi: hát a poszt lehet. Dehogy szivatlak. Egy tinder tündér nem csinál ilyet:o)

csakférfi 2018.06.23. 15:52:39

@annalovacska:
"Tindertündér"
Hmmm.......nem hiszem!
:)

Fülig José 2018.06.23. 15:52:52

@csakférfi: wááá... Hufnagel Pisti kontra Dívány... ez kurvajó... mácsak valami frappáns Oravecznóra-megmondás hiányzik! :-)

csakférfi 2018.06.23. 15:56:50

@Fülig José:
" De a kutatás ma is folyik: kérdőíveket, családtagok bevonásával személyes interjúkat, orvosi vizsgálatokat – agyröntgent, vérvételt – végeznek, sőt videót is készítenek arról, ahogyan a férfiak a legsúlyosabb gondjaikat megbeszélik a feleségükkel.
„Az egyértelmű üzenet, ami ez alatt a 78 év alatt kikristályosodott az, hogy nem a gazdagságnak, nem a hírnévnek, és még csak nem is az egyre keményebb munkának, hanem a jó kapcsolatoknak köszönhetjük a tartós boldogságunkat és az egészségünket”
– mondja Waldinger."

m.atv.hu/kulfold/20160326-mi-a-boldogsag-titka-egy-eleten-at-kutattak-a-valaszt-a-harvard-egyetemen

Ez jobb?
:)

annalovacska 2018.06.23. 15:57:04

@csakférfi: na ugye. Tudsz te kedves is lenni, nem csak fikázós:o)
De, igaz. Ne legyél hitetlen.

csakférfi 2018.06.23. 16:03:17

@annalovacska:
Flörtölünk.....vagy mifene?

csakférfi
35 perce
@annalovacska:
:)
Ilyen is ....olyan is.

Vagy csak jò oldala van mindenkinek?
Csak "kedves"....csak "jòképü".....csakférfi.
:) :)

csakférfi 2018.06.23. 16:11:55

Na off.
Dolgom van.
:)

annalovacska 2018.06.23. 16:58:29

@csakférfi: sosem tenném :o)
csakférfi

annalovacska 2018.06.23. 16:59:37

@csakférfi: de törekedj a jóra. csak nyerni fogsz vele

Nánási Péter 2018.06.23. 17:51:46

Férfiak női igényei:
1. Szépség, egészség.
2. Belső egyezés, hasonló gondolkodásmód, hitvilág, filozófia, ízlés, intelligencia.
3. Anyagi helyzet és iskolázottság.

Nők férfi igényei:
1. Legyen hatalma, pénz, köztiszteletbeli, tekintélyes, nagy társasági, baráti kör.
2. Belső egyezés, hasonló gondolkodásmód, hitvilág, filozófia, ízlés, intelligencia.
3. Külső vonások, pl izom stb.

Így működik a rendszer. A nők inkább vonják be döntéseikbe az érzelmeiket, mint a logikát.
A férfiak kevesebb érzelmet élnek meg a döntéseiknél és inkább a logkát választják.

A fent leírtak az egészséges férfiakat és nőket jellemzi.

A nők és a férfiak is a legjobbat akarják maguknak, tehát nem lefele, hanem felfele választanak.
Ez azt jelenti, hogy a nő próbál magától nagyobb hatalommal bíró férfit szerezni, legyen több pénz, befolyásosabb baráti köre, fizikailag erősebb, és legyen picit okosabb is.
A férfiak pedig minél több szép nőt.

A nők nem tudnak túl sok egészséges gyereket szülni, (ha jól tudom 3 ami után a negyedik már kockázatosabb a többitől) és az életkor is mérvadó. Így igencsak véges a próbálkozásuk.

A férfiak esetében könnyebb, hiszen még 60 évesen is teherbe ejthet nőket.
A férfiak mindig vándoroltak nőről nőre, a nők pedig befogadták a "génjeiket".
Ezért is alakult úgy, hogy az emberiségben a női tagok többen vannak.

Házasság és gyerek vállalás:
A nők 30 éves koruk előtt szeretnek megállapodni. Miért? Azért, mert utána már a szépségük hiányában nehezebb lesz megszerezni azt a férfit, akire vágynak.
A férfi is hátrányba kerül, ugyanis ki akarna egy pénztelen, hatalom nélküli 30 felettivel lenni?

De ha az embernek van pénze?:
Ha a nőnek van hatalma, akkor nem igazán vizsgálja úgy, hogy melyik férfinak van pénze, egyszerűen a legsármosabbat választja ki és ennyi. Az is megesik, hogy a gazdag nők nem állapodnak meg.
A férfiak esetében is hasonló a helyzet, ha dúskálnak a pénzben, akkor a minél több nőt akarnak magukénak tudni.

Vannak kemény vallási nevelések, ahol kötelező a házasság, de azok nem számítanak önálló döntésnek.

Szó mi szó, a házasság a nőknek egy eltartási és/vagy segítségnyújtási szerződés a férfi részéről felé.
A férfi számára pedig egy szerződés amelyben az van benne, hogy puncihoz juthat idősebb korában is.

Az a hiedelem miszerint "Házasodj meg, különben vénkorodra egyedül maradsz" nos ez téves.
Ugyanis a mai egészségügy és élelmezési minőség mellett könnyen kipusztulhat a párunk, vagy az örökös stressz miatt VÁLÁS!!
Igazából ha megnézitek hány boldog idős házaspárt láttok a világban, akkor láthatjátok, hogy elkeserítően kicsi a szám. nembeszélve arról, hogy akik mégis boldogok és nem az anyagiak miatt, azok rendszerint buták ergo kis igényűek. (BOLDOG TUDATLANSÁG). 30 és 40 között azt mondják házasodj meg jó dolog, míg 40 felett azt mondják fúú soha ne házasodj meg. Érdekes nemde?

A gyerek: Gyerekekre szükség van de lássuk be, mártírrá válik az aki vállal. Feláldozza a saját szabadságának , életének, idejének és erőforrásainak nagy részét a gyermekéért. EZ SZÜKSÉGES AZ EMBERISÉGRE NÉZVE!!! De aki megteszi annak már nem lehet olyan szabad élete, mint a gyermektelen gazdag társának. Áldozat a többiekért!

Igazából az élet működése baromi egyszerű és nem kell túlbonyolítani.

Ha jobb férfit akar valaki, akkor művelnie kell magát és szépítenie, lefogynia elsősorban.
Ha jobb nőt akar az ember, akkor bizony hatalmat kell szerezzen. Ezt manapság pénzben mérik.

Egyébként olyat nem igen láttok, ahol van egy egészséges és tehetős férfi akinek csúnnya egyszerű barátnője van. Viszont olyat látni, ahol egy nagyon szép lány egy csóringerrel van. A következő merülhet fel, hogy "na talán van aki nem a fentiek szerint él?" NEM SZÓ SINCS ERRŐL!!!
A látszat csal. Ezt leginkább fiatal tinédzserkorban igyelhetjük meg, ahol is pl a 18 éves lány összejön a 25 éves fickóval. Noha nem is a két szép szeméért :). A fickónak nincs még ugyan pénze, de mivel még fiatal, és vannak tervei, egyfajta befektetésként tekint rá a lány, és ezért úgy véli jó választás lesz.

Mindenki olyan tanulságot szűr le amit akar. A lényeg, hogy senkit sem érdekel senki rinyája, mindenki magára gondol és a saját pecsenyéjét sütögeti.

ja igen még egy fontos dolog.

A nők azért mondják azt, hogy a pénz nem számít, mert tudják, hogy ez kiveri a biztosítékot a férfiaknál és elutasítóvá válhatnak. Ezért inkább a megtévesztést választják.
A férfiak is ezt teszik, azt mondják, hogy a belső az első amit néznek stb, vannak akik kamuznak, én személy szerint nem preferálom.

Egyenes beszéd kell. NŐ: Tetszem neked? Igen vonzó vagy-Nem, nem vagy vonzó, vagy legalábbis nem az én ízlésem.
FÉRFI: MEGFELELŐ VAGYOK NEKED? Igen van elég erőd, hogy melletted teljes életem legyen-Nem túl gyenge lehetőségeid vannak és félő, hogy melletted nyomorult életem lesz.

Nyílván egy kevésbé csinos nő, nem tud megszerezni egy hatalommal bíró férfit, vagy legalábbis megtartani, és így hamar felszarvaznák egy másikkal. A férfiak is hasonlóan tesznek.

bda 2018.06.23. 18:33:07

Van az a pont amikor inkább feladja az ember. Pasiként 100 kg vagyok 180 centivel, van rajtam felesleg, nem vitás, de a barátnőim általában hasonló testsúllyal, vagy éppen többel is rendelkeztek mínusz 20 centi magassággal. Szóval egyáltalán nem a Ferrarik között, hanem a Trabantok között keresgéltem. Helyesírás? Diplomás vagyok, napi szinten gyakorlom baráti, hivatalos formában egyaránt. Fizetés? Havi fél milla + egy db lakás bérleti díj. Autó? Tény nem trendi modell. Öreg, de értéket képvisel, persze valaki csak 30 éves probléma halmazt lát benne, de én magam imádom szerelni is + autószerelő apám is van, szóval nekem olcsóbb szerelés mint fiatalt, vagy újat venni + ebből a youngtimerből tényleg lehet egy érték. Káros szenvedélyek? No pia, no cigi, no kávé, no tudatmódosítók. Tény a társasági élet nem az erősségem, nem tudok mit kezdeni a több órás eseményekkel, inkább zárkózott, visszahúzódó típus vagyok és elég szűk szavú is, nem tudok a semmiről beszélni és nem mondom el ugyanazt tízféleképpen, hanem csak egyféle módon, de azt röviden és tömören. Sosem voltam a társasági élet központja, akiből dőlnek a poénok, csendben háttérben maradva voltam mindig is. Mindezek előnyös és hátrányos tulajdonságaim ellenére a nők dobtak engem és nem én őket, volt aki diplomásként inkább egy dohányzó festőre cserélt le, volt aki 4 év után tett lapátra, de több olyan is volt aki több levélváltás követően mondta, hogy hagyjuk a fenébe a dolgot. Ezek után tényleg nem tudom, hogy mit gondoljak, tény vannak hibáim, de abban is biztos vagyok, tőlem nagyobb hibákkal rendelkező emberek mellett is van valaki. Viszont most már úgy vagyok hagyom a fenébe a társas kapcsolatokat, inkább vigasztalódok tárgyakkal, meg munkával.

Prognozuoti Blasio 2018.06.23. 18:49:36

32 éves független férfi vagyok! És úgy látom, az is maradok! :)

Nagy az ismeretségi köröm, sok emberrel beszélek a munkám során is... Mi a kedvencem? Egyik oldalról: az összes pasi... A másikról: az összes nő....

Gyerekek! Egymásról beszéltek! Valami nem stimmel!

SZPIITII 2018.06.23. 19:22:02

@Nánási Péter:
"A nők azért mondják azt, hogy a pénz nem számít,"
ez így is van. A HATALOM számít, a nőknek az vonzó, ha a hím domináns, irányító. Ha vezető beosztásban dolgozik, az benedvesíti a bugyijukat.. Ha lopsz a bankból 500 milliót, az nem.

2018.06.23. 19:59:15

Íme a valóság tökéletes ábrázolása ebben a két dologban, a realitások - sajnálatos - paródiája:

1.
Megnyílik egy új üzlet, ahol a nők férjet vásárolhatnak maguknak.
A bejáratnál az alábbi utasítás olvasható:
- Az üzletet csak EGYSZER látogathatják meg.
- 6 emelet van, a férfiak tulajdonságai emeletenként javulnak.
- Bármelyik férfit kiválaszthatják az adott emeleten, vagy felmehetnek a következő szintre.
- Előző emeletre visszamenni nem lehet.
Egy hölgy úgy dönt, hogy kipróbálja az üzletet, és partnert keres magának.
Az első emelet ajtaján a következő felirat várja: "Ezeknek a férfiaknak van munkája" A nő úgy dönt, hogy megnézi a következő emeletet.
A második emelet ajtaján ez áll: "Ezeknek a férfiaknak van munkája és szeretik a gyerekeket."
A nő továbbmegy.
A harmadik emeleten: "Ezeknek a férfiaknak van munkája, szeretik a gyerekeket és félelmetesen jóképűek" Wow! gondolja a nő, és továbbmegy.
A negyedik emeleten: "Ezeknek a férfiaknak van munkája, szeretik a gyerekeket, félelmetesen jóképűek és segítenek a házimunkában."
Hihetetlen, gondolja a nő, nehezen áll ellen a kísértésnek, de valami arra készteti, hogy továbbmenjen.
Az ötödik emelet: "Ezeknek a férfiaknak van munkája, szeretik a gyerekeket, félelmetesen jóképűek, segítenek a házimunkában és romantikusak!"
Úgy dönt, hogy benyit, de az utolsó pillanatban megtorpan, és felmegy a hatodikra.
Az ajtó ezt találja: "Ön a 31.456.012-es számú látogató. Ezen a szinten nincsenek férfiak, csak azért van, hogy bebizonyítsuk, hogy a nők sosem elégedettek. Köszönjük a látogatást.

Az utca szemközti oldalán egy hasonló üzlet nyílik, ahol a férfiak kereshetnek maguknak asszonyt.
Az első emeleten vannak a nők, akik szeretik a szexet.
A másodikon a nők, akik szeretik a szexet, és nem bánják, ha a férjük időnként elmegy sörözni a cimbikkel.
A harmadik, negyedig, ötödik, hatodik emeleten még SENKI sem járt...

2.
Egy nőt nem nehéz boldoggá tenni...
Csak legyél neki:
1. barát
2. társ
3. szerető
4. kisöcsi
5. bátyus
6. apa
7. tanár
8. nevelő
9. gyóntatópap
10. lelki barát
11. szakács
12. autójavító
13. szerelő
14. villanyszerelő
15. sofőr
16. hordár
17. takarító
18. lakáj
19. fafaragó
20. modell
21. lakberendezési mérnök
22. s**xológus
23. pszichiátriai szakorvos

A természeted is fontos. Legyél
1. kedves
2. sportos
3. okos
4. erős
5. jólnevelt
6. határozott
7. gyengéd
8. érzékeny
9. romantikus
10. férfias
11. Móka Miki
12. vidám
13. de mégis komolyan veendő
14. bátor
15. Micimackó
16. energikus
17. gondoskodó
18. ideákban gazdag
19. ügyes
20. szerény
21. megértő
22. elegáns
23. egyértelmű
24. szeretetteljes
25. hidegvérű
26. szenvedélyes
27. engedékeny
28. becsületes
29. adakozó
30. gyakorlati
31. igazságos
32. bármire legyél kész érte (akár bankot rabolni is)
33. reménytelen (a szerelemtől)
34. nyugodt
35. sármos
36. hűséges
37. álmodozó
38. karrierista
39. megbízható
40. mindenki felnézzen rád
41. legyél kész áldozatokra, és mindenek elött gazdag.

Ugyanakkor ne legyél:
a) féltékeny, de mégis aggódó
b) jöjjél ki a rokonaival, de ne tölts velük több időt mint a nővel
c) adj a nőnek szabadságot, de mégis mindig érdeklődj, hol és kivel
volt
d) öltözz elegánsan, de legyél kész mindig a hátadon hazacipelni a nőt
térdig sárban, majd bemászni az erkélyen ha otthon felejtette a
kulcsát. Vagy elkapni és megverni a tolvajt, aki ellopta a
ridiküljét, amiben olyan fontos dolgok voltak, mint a tükör és
ajakrúzs.
Nem szabad elfelejtened:

1. születésnapját
2. névnapját
3. házassági évfordulót
4. az első csók évfordulóját
5. menstruációját
6. a fogorvosnál foglalt idejét
7. a legjobb barátnőjének és a kedvenc nagynénijének a születésnapját.

Sajnos a fent említettek tökéletes betartása sem biztos, hogy eredményre vezet. A nő ugyanis belefáradhat a tökéletes férfi jelenlétébe és megszökhet az első gitárossal.

és most a másik oldal:
A férfi boldoggá tétele sokkal nehezebb.
Ez azért van, mert a férfinak
szüksége van:
1. szexre
2. kajára

A nők nagy része ezt a borzasztó igényességet rabszolgatartásnak érzi. Ezeknek az igényeknek a kielégítése meghaladja a nő erejét.

Végeredmény:
Az együttélés csak akkor lehetséges, ha a férfiak végre megértik, hogy
teljesen túlkapó követeléseiket korlátozniuk kell!

Gyikarc 2018.06.23. 20:28:04

Én azt tapasztalom, hogy kimondottan könnyű csinos, értelmes, együttélésre képes és
normálisan gondolkozó, normális értékrenddel rendelkező nőket találni akár komolyabb akár lazább kapcsolatra is. A cimboráimnak is sikerül. Szóval az, hogy a sok rinyagép nem talál magának se ilyet, se olyat az nem a nők hibája, magukba kellene nézni legelőször.

SZPIITII 2018.06.23. 20:43:42

@icipicicsipa:
Ment a like :D

A nők mindent megtesznek a férfiért, de a férfiaknak meg kell érteniük, hogy
1. az erőszak, ha csak a férfi akarja a szexet, így csak akkor lehet, amikor a nő (is) kívánja
2. a főzés, takarítás és úgy alapból a házimunka rabszolgaság, így meg kell értsék, hogy ha a nőnek nincs kedve rabszolgának lenni
A nők csak ezt a 2 dolgot várják el a férfiaktól, de a férfiak ezt sem képesek megérteni...

Azt biztos ismeritek, amikor a buli végén az egyik hölgy panaszkodik a barátnőjének:
- Hülyeség volt eljönni ebbe a buli, mert megint nem próbálkozott egy férfi sem nálam.
- De, hát idejött hozzád 6 pasi.. ?!?!
- Ja... De, azok nem számítanak.

csakférfi 2018.06.23. 21:04:22

@annalovacska: sohasem a rosszra törekedtem.
Nem akartam àrtani senkinek.
Ha "tàmadtak "vedekeztem.
Van elég eszem az élethez.
Annak nyomoràval és boldogsàgàval.
Ez a poszt és a kommentek.......
Azt hittem néhàny éve .....ezt màr nem lehet fokozni.
Tévedtem.
Nem hiszek istenben. De az emberek.......szeretnének azok lenni.....valakinek.
"Ket dolog van ami végtelen.....az univerzum és az emberi hülyeség.
Az elöbbiben nem vagyok biztos"
Albert Einstein

"Az ostobasàg az amikor ujra és ujra ugyanazt tesszük,közben vàrjuk hogy az eredmény màs legyen"
Einstein.
Sértödni és szidni egymàst...nök -férfiak.
Nem véletlenül tartjàk zseninek.
:)

annalovacska 2018.06.23. 21:13:00

@csakférfi: a második idézetet rendszerint szoktam idézni meghatározott esetekben magam is. Kérlek, ne csavarodj rám. Én hiszek még a kommentelők jóságában is, csak szeretünk olykor a Fény Harcosaiként tündökölni. Nyugi, nálam bejövős vagy. Mert talán lehiggadtál, és előkerült a soraid között a rendes, gondolkodó éned. Na jó pihenést:o) Mi Tinder Tündérek, szeretünk. :o)

csakférfi 2018.06.23. 21:13:44

@SZPIITII:
Anyòsom 8. éve àpolja félig béna férjét.
Apòsomnak màs lenne a véleménye a nökröl......persze ha tydna beszélni ,mert a stroke az is érintette.
Lassan 60 éves hàzasok.
Miért csak a rossz példàkat làtjàtok???
A feleségem elkisért a bíròsàgra és tanuskodott mellettem,amikor az exem perbe hívott.
Voltam munkanélküli.
Egy szòval sem mondta higy keressek màr végre àllàst.
Eltartott.
Amikor meg ö került bajba.....
Nem értem !

csakférfi 2018.06.23. 21:16:52

@annalovacska:
Hmmmmm....
Maradjunk ennyiben.
Az "élet" nem jàték.
Vannak cuki és vicces helyzetek...nem vitatom.
De ez màr nekem....sok.
Léptem.
:)

2018.06.24. 13:58:53

@csakférfi:

Egy közért van csak a közelben:
Te mit mondasz akkor, ha minden nap bemész a közértbe és csak romlott kapsz hétfőtől-szombatig, de vasárnap meg mindennap frisset?
Vasárnap meg nincsen végtelen mennyiségű árú, nincs 0-24 nyitva tartás és nem ér rá mindenki akkor vásárolni
Ez egy jó közért, vagy nem?

2018.06.24. 13:59:32

@icipicicsipa:
"de vasárnap meg mindennap frisset?"
Vasárnap egész nap frisset.

moonshadow 2018.06.24. 20:18:08

A gondot az okozza, hogy a nők biológiailag hamarabb érnek mint észben, ezért a feminizmus által megszüntetett társadalmi kontroll hiányában a legtöbb nő kiég az alkalmi kapcsolatok halmozásától, és mire egyáltalán oda jutna fejben, hogy családot alapít addigra már rég nem alkalmas rá, a legkisebb felmerülő probléma esetén már lép is ki a kapcsolatból. Ezért tele vannak a társkeresők kiégett örök keresgélő nőkkel, akik aztán macskás férfigyűlölő feministaként végzik a gumiszobás hibbantak között, vagy Antoni Ritáéknál.
Mivel a legtöbb esetben nem tudni, hogy mennyi kapcsolaton van túl a nő, ezért túl nagy a kockázat bármely nőre időt szánni, és a fiatalok számos országban egyre többen döntenek úgy, hogy nem kérnek a mai kor túlárazott kiégett, csak igényekkel rendelkező de semmit nem nyújtó nőiből, és felismerik, hogy nő nélkül is élhet egy férfi teljes boldog életet.

csakférfi 2018.06.25. 07:16:52

@icipicicsipa:
A férfi nem húsàru.
A nö sem.
A pénznek semmi köze a szerelemhez.
Aki ezt a kettöt összekeveri.....lesz megkeseredett csalòdott kiégett ember.
Na ezekkel van tele a tinder.
Meg a tàrskeresö.
Meg a stb.
A hasonlatod ezàltal BAROMSÀG.

csakférfi 2018.06.25. 07:23:45

@moonshadow:
Aztaaaaa....

"nem kérnek a mai kor túlárazott kiégett, csak igényekkel rendelkező de semmit nem nyújtó nőiből, és felismerik, hogy nő nélkül is élhet egy férfi teljes boldog életet."

Dübörögni fog a szexbaba....meg a szexfiu biznisz.
Gratula ehhez az észjàràshoz!
A gyerekeinket is lombik szüli és robot neveli majd tökéletesre...mert az nem hibàzik.
Bakker!

Pic 2018.06.25. 14:03:01

@SZPIITII: Persze, hogy ki vagyok akadva rád, amikor ilyen hülye posztokat írogatsz és közben rinyálsz és nyomod a feminista dumát.

"A nők mindent megtesznek a férfiért, de a férfiaknak meg kell érteniük, hogy
1. az erőszak, ha csak a férfi akarja a szexet, így csak akkor lehet, amikor a nő (is) kívánja
2. a főzés, takarítás és úgy alapból a házimunka rabszolgaság, így meg kell értsék, hogy ha a nőnek nincs kedve rabszolgának lenni
A nők csak ezt a 2 dolgot várják el a férfiaktól, de a férfiak ezt sem képesek megérteni...
"

1. Két ember együttélése nem rabszolgaság!!
2. Nem ENNYIT vártok el tőlünk.

DE ha végre szerzel egy pasit aki rajong érted, idővel jönnek a szürke hétköznapok és jön a TIPIKUS történet:
Elvárod, hogy a pasi hozzon haza sok pénzt, de azért legyen otthon is, ne dolgozzon éjjel nappal, vigyen mindenhova nyaralni, finanszírozza a vásárlásaidat, stb stb

...... és EZÉRT FOLYMATOSAN BASZOGATOD ÉJJEL NAPPAL

Közben otthon meg a házimunka büdös, mert miért TE? Aztán mikor odateszi magát és szófogad (mert pinát akar a szerencsétlen) szóval segít neked és megcsinálja a takarítást, akkor azt sem mondod neki, hogy "köszönöm", mondván ez a természetes.

Aztán este odabújna hozzád a szerencsétlen, de fáj a fejed, fáradt vagy, álmos vagy, rossz kedved van, reggel meg MÉG álmos vagy, jajistenem menni kell mert ezer a dolog, stb stb

Persze megértő a pasi és nem mászik rád, de aközben a falat kaparja....

Aztán eltelik 2-3 hét szex nélkül és mikor végre "odaengeded", akkor örömében eldurran 1 perc alatt, mint az Etna, mire te ezt mint érzékeny, csodálatos nő, a teremtés csodája, finoman, korrektül lereagálod egy "Ennnyiiiiii?? Hát te sem vagy egy nagy szám. Micsodaaaa? Még egyszer? Ugyan haggggyá má! Na aludjál." kiejelentésel.

Aztán megint eltelik 2-3-4-5 hét szex nélkül, megint megismétlitek az előző kört és ismét rácsodálkozol mi a fene baja van ennek a hülye fasznak.

Aztán telik az idő csodálkozol, hogy morog, morcos, kivonja magát az otthoni dolgokból, aztán rajtakapod, hogy ez az undorító állat este a gépen pornót néz és kiveri magának, aztán egy napon hirtelen szótlan lesz és sokat dolgozik túlórában, aztán egyszercsak lelép egy másik nővel.

Meglepő módon a szarjankó pasid kivirul, valahogy magasabb lesz, magabiztosabb, valahogy jobb a színe, a fellépése, boldog, mosolyog, kedves, nem morog.

Azt kérdezed: Vajon mi történt az emberemmel???? Biztos az a szemét "kurva" az oka aki ellopta a pasidat. ......... ÉS TÉNYLEG!

Hány ilyet láttam már baráti körben.

Ha ti nők csak egy kicsit jobban odafigyelnétek a pasikra, akkor a tenyeretekből ennének.

Pedig egyszerű a recept, ahogy már megírták mások is: szex, kaja, szex, kaja, szex, kaja, szex, kaja....

Nekünk sokkal többmindenre kell odafigyelni, hogy egy nőnek megfeleljünk. Lásd a lista feljebb ....

ÉS figyelünk is ha van értelme.

Csak nektek is oda kellene figyelni... egy kicsit.

Begérke 2018.06.26. 08:53:50

@SZPIITII: A helyesírás arról szól ,hogy valaki igényes-e magára és megvan-e az alapvető intelligenciája. Tehát akinek nem jó a helyesírása, az valószínüleg buta vagy nem igényes annyira, hogy törődjön vele. Ezért nagyon rossz benyomás tesz. konkrétan teljesen gáz.

SZPIITII 2018.06.26. 09:54:35

@Begérke:
És miért fontos, hogy buta vagy sem? Mert aki okos, annak valószínű, hogy jobb munkahelye van, jobb fizetéssel..

2018.07.04. 13:51:16

@Pic:
"ÉS figyelünk is ha van értelme.
Csak nektek is oda kellene figyelni... egy kicsit. "

"Az idomításnak és kizsákmányolásnak ebbol az ördögi körébol csak a nok tudnának kitörni. Ezt azonban nem fogják megtenni, mert erre nincs ésszeru okuk. Érzéseikben végképpen nem szabad reménykedni. A nok jéghidegek, és nem ismerik a részvétet. A világ tehát egyre mélyebben fog süllyedni abba a giccsbe, abba a barbárságba, abba a gyengeelméjuségbe, ami a noiesség lényege, és a férfiak, ezek a csodálatos álmodók, sohasem fognak álmaikból felébredni."

"Az idomított férfi"
www.huffnagelpista.com/uploads/7/0/9/2/709291/esther-vilar-az-idomitott-ferfi.pdf

ftl77 2019.02.24. 09:06:06

Üdv!

Van sok igazság a leírtakban csak ez így nem teljes.
Mi van azokkal a férfiakkal, akik nem feltétlenül akarnak melldöngetve a szemétdombon kukorékolni?

Akik hosszútávon lennének jó társak, rövidtávon meg köszönik, de inkább nem játszák el a domináns hímet...

Na Ők azok, akik nehezen találnak belső-külső értékkel rendelkező monogám hölgyet. Persze az ilyen rinyálós és nem kell....

Ez van.

Aliz Pethe 2019.09.21. 13:01:22

Abszolút egyetértek a fent leírtakkal. Ma már iszonyú nehéz dolga van egy nőnek. Hőbörögnek a férfiak, hogy sok az elvárás, hát...nem véletlenül. Tettek róla sajnos, hogy sok legyen az elvárásunk. :D Engem a legjobban az dühít, hogy még ki is kérik maguknak. Engem már nagyon sok minden kiborít, sajnos egyre kevesebb türelmem van eleve az emberekhez is, nemhogy a férfiakhoz. Bocsánatot kérni szinte egyik sem tud, magába nézni szintén nem. A legjobb, amikor egy-egy példány kijelenti, hogy " Mi az, hogy nem szereted a tangát?! Hát minden nő tangát hord!" :D Grat. :D Mindennek ellenére én továbbra is azt mondom, hogy igazi férfiak mindig voltak, mindig is lesznek és biztosan vannak is. Természetesen a fent leírtak nem vonatkoznak az igazi férfiakra, akik nem félnek elköteleződni és képesek felfogni, hogy egy párkapcsolatban MINDKÉT félnek részt kell vennie. De ebből van kevesebb. És végezetül, hogy egy férfi ismerősöm szavaival éljek-ami sajnos nagyon..NAGYON ELKESERÍTŐ IGAZSÁG: "Több a rendes nő, mint a tisztességes férfi." Köszönöm a figyelmet. ;)

Dread Naughty 2019.09.22. 02:01:26

Mekkora kis faszfej a posztoló:
"Ha jól tudom srácok, előszeretettel jártok fizetősökhöz..."
vs
"Minden nő csak a pénzre hajt"
Nem.
1. Nem MINDEN nő hajt a pénzre. Olyanok is vannak persze."

Milyen cuki, hogy mindössze két sor alatt képes volt az általánosításból eljutni az általánosítás megátkozásáig. Két sor! Bravo

------------------

"Sokkal több szemét pasi van, mint szemét nő."
"A pasik között sokkal több van olyan, aki a pénzre hajt. "

Ha már kijelentesz nyilvánvaló hazugságokat, volnál kedves legalább linkelni a forrásodat?
Tényleg csak a poén miatt.

------------------

" Én speciel sokkal több olyan férfit ismerek, aki..."

Wow, a jó öreg: "az én véleménybuborékomból vett minták alapján egyértelműen kijelenthető szabály, hogy..."-féle hiba.
Tudod, én meg speciel ordas kis faszfej bloggereket láttam eddig csak. És nem nyitok vitát én sem...

------------------

"A másik kedvencem, hogy a palik a tökéletes külsejű, Guccsi-Ármáni cuccokba öltözött, műcsöcsű, műszájú, műpicsájú, agyonsminkelt, műszempillás, műkörmös, szolibarna műanyag picsákat hajkurásszák, és utána elcsodálkoznak, hogy a plasztik külső nem hogy nincs ingyen, hanem még kurva sokba is kerül haviszinten, és mivel az ilyen nők nem dolgoznak, ezért nekik - a paliknak - kell ezt ki/megfizetni. Döbbenetes! És ha egy Ferrarit veszel, akkor is elcsodálkozol, hogy sokba kerül a fenntartása?"

Ez a pont még jogos is, már akire valóban applicable ez a fajta igénymeghatározás.
Mindazonáltal ugye akkor analóg módon azt is átlátod, hogy amelyik nő macsó/kigyúrt/"vállalkozó" palinak szívja csak ki a faszát, az se nagyon csodálkozhat, ha esetleg néha agyonverik, néha nem fogadják el tőle a "nem"-et, néha kuss a neve, ugye?

------------------

"A pasik csodálkoznak, hogy nem találnak nőt, miközben folyamatosan antifeminista, hívsoviniszta dumákat és cselekedeteket produkálnak."

Mert a folyamatosan minket gyalázó dumádtól nekem aztán hű de feláll rád a farkam, nemde?

------------------

"Szóval rohadtul elegem van már a tehetetlen, töketlen, síró palikákból, akik semmit nem tesznek azért, hogy barátnőt találjanak, de a saját hibájukból adódó frusztrációjukat a teljes női nemen kell mindenáron levezetniük."

lol
Ezt a femináci bloggertalálkozókon ingyen pólókra kéne nyomtatnod.
A teljes női nemen... az eszem megáll.
Ekkora fos után képes ezzel a sorral befejezni, hát ehhez kell gyomor.

Dread Naughty 2019.09.22. 02:13:36

@Aliz Pethe:
Faszom, ha neked lehetnek elvárásaid, a férfiaknak miért is nem lehet?

Te győzködheted magad a sarokban, hogy az igazi férfi az, aki nem követeli meg, hogy tangát hordj, utálja ha leszopják, de imád házasodni, de ettől mi még teljesen önálló entitások vagyunk saját preferenciákkal.

Te egyetlen okból hiszed azt, hogy jogosak az elvárásaid, míg a férfiaké nem: mert eddigi életed során soha nem kellett tenned semmit sem azért, hogy megkúrjanak. Ez pusztán a természet adománya: több férfi születik és az idősebb, tehetősebb férfiak is mind ugyanarra a 16-30 közötti korosztályra hajtott. Ez elhitette veled azt a hamis érzetet, hogy te valóban annyit érsz, amennyire nagy igény mutatkozik rád,a emnnyien megszólítanak, amennyi férfiből válogathatsz, de ennek semmi köze a te egyedi értékedhez. Ez csupán adatik, mert pinával születtél és nemv agy öreg.

Amint öreg leszel, dagadt vagy aszimmetrikus, mindjárt megcsappan az érdeklődés irántad és akkor majd amiatt fogsz sopánkodni, hogy te ha lejjebb is adod az igényeidet, akkor is csak egyértelműen rangon aluli partnerkilátásaid lesznek.
Ez sem a te valódi egyéni értékedet mutatja majd, hanem puszta közgazdasági alapvetést: kereslet-kínálat-ár, ezek határozzák azt, amit te önigazolásnak használsz épp. Nem azért lehet túl magas az elvárásod, mert annyira jó vagy, hanem mert annyira kevés van belőled és sok belőlem. 10 év múlva viszont megfordul a szitu.

P.S: Az a "férfi ismerősöd", akinek szavaival élve "Több a rendes nő, mint a tisztességes férfi., egy úgynevezett white knight, vagyis egy puhapöcs, aki azt hiszi, hogy virtue signalling révén elérheti, hogy talán lecumizod... amolyan nőmozgalmi jutalom gyanánt, vagy mi.
A másik megoldás, hogy buzi.
Akárhogy is, nemigen tudtok erre vonatkozó statisztikát mutatni, nemde?
süti beállítások módosítása